DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play Windows Phone Store
CELE MAI NOI ȘTIRI ȘI ALERTE BREAKING NEWS: ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Documentația pentru construcția drumului expres Brăila – Galaţi şi pentru Tronsonul 4 al drumului expres Craiova-Piteşti, transmise la ANAP

Ministerul Transporturilor
autostrada sudului

Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) a anunţat vineri că documentaţiile pentru construcţia drumului expres Brăila – Galaţi şi pentru Tronsonul 4 al drumului expres Craiova-Piteşti au fost trimise la Agenţia Naţională pentru Achiziţii Publice (ANAP), potrivit news.ro.

”CNAIR a transmis în vederea validării către ANAP documentaţia aferentă procedurii de atribuire a contractului de achiziţie publică Proiectare şi Execuţie Drum Expres Brăila - Galaţi. După finalizarea acestei etape, contractul pentru proiectare şi execuţie va putea fi postat pe SEAP, pentru ofertare”, se arată într-un comunicat al CNAIR.

Citește și: Un expert criminolog sparge gheața! Are la îndemână un astfel de om, cu un intelect nu foarte dezvoltat

Obiectul contractului îl reprezintă proiectarea şi execuţia lucrărilor pentru construcţia Drumului Expres Brăila - Galaţi, în lungime de 11 km.

Durata de realizare a acestui contract este de 34 luni, din care 10 luni pentru activitatea de proiectare şi 24 luni pentru execuţia lucrărilor.

Perioada de garanţie a lucrărilor va fi de minimum cinci ani, aceasta putând fi majorată de ofertanţi până la maximum 10 ani.

De asemenea, CNAIR a transmis în vederea validării către ANAP documentaţia aferentă procedurii de atribuire a contractului de achiziţie publică Proiectare şi Execuţie „Drum Expres Craiova - Piteşti" Tronsonul 4.

Citește și: Apel urgent al lui Alexandru Cumpănașu: ‘Vă rog să descifrați ce scrie pe acest document’

După finalizarea acestei etape, contractul pentru proiectare şi execuţie va putea fi postat pe SEAP, pentru ofertare.

Obiectul contractului îl reprezintă proiectarea şi execuţia lucrărilor pentru construcţia Drumului Expres Craiova - Piteşti, Tronsonul 4, în lungime de 31,88 km. Viitorul drum expres se va desfăşura pe teritoriul judeţului Argeş, străbătând următoarele unităţi administrativ-teritoriale: Lunca Corbului, Albota, Costeşti, Bradu, Suseni şi Oarja.

Durata de realizare a acestui contract este de 36 luni, din care 12 luni pentru activitatea de proiectare şi 24 luni pentru execuţia lucrărilor.

Perioada de garanţie a lucrărilor va fi de minimum cinci ani, aceasta putând fi majorată de ofertanţi până la maximum zece ani.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.