Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Documentarul 'The Last Dance' despre Chicago Bulls şi legendarul Michael Jordan va fi difuzat mai devreme decât era prevăzut

Complex
Michael Jordan

Difuzarea documentarului "The Last Dance" despre epopeea echipei Chicago Bulls din perioada legendarului Michael Jordan, prevăzută pentru luna iunie, a fost devansată pentru data de 19 aprilie, într-o perioadă în care toate competiţiile sportive sunt suspendate din cauza pandemiei de coronavirus, a anunţat marţi postul ESPN, citat de AFP.

Difuzat de ESPN în Statele Unite, după un format de două episoade duminica, iar 24 de ore mai târziu pe Netflix în alte ţări ale lumii, acest documentar în zece episoade este aşteptat de toată planeta baschet, în plină izolare, potrivit Agerpres.ro.

Citește și: Testarea aleatorie a populației, esențială în combaterea COVID-19: De ce asimptomaticii joacă un rol-cheie în răspândirea infecțiilor / STUDIU

"Data de 19 aprilie nu este chiar atât de repede. Nu mai pot să aştept", a scris pe Twitter starul lui LA Lakers, LeBron James, care, într-un mesaj pe Instagram, a cerut producătorilor să devanseze difuzarea documentarului "The Last Dance".

Acest documentar se focalizează pe ultimul sezon al lui Michael Jordan cu Bulls (1997-1998), pentru o mai bună descriere a dinastiei de la Chicago, care a dominat liga profesionistă de baschet în anii '90, cu două triple reuşite în 1991-1992-1993 şi 1996-1997-1998.

Vezi și: ATENŢIE! Guvernul a schimbat regimul stării de urgență: Creştere uriaşă a amenzilor, transparența decizională e suspendată

Odată cu sezonul 1997-1998, care le-a adus al şaselea titlu, Chicago Bulls, Michael Jordan, antrenorul Phil Jackson şi proprietarul Jerry Reinsdorf au permis unei echipe de producţie să filmeze echipa din interiorul său cotidian, înregistrând imagini care nu au fist difuzate niciodată şi care figurează în "The Last Dance".

"În afara jucătorilor, peste 100 de apropiaţi ai echipei şi alte personalităţi au vorbit pentru ESPN pentru a relata această poveste din toate unghiurile", a precizat postul american sportiv de televiziune.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.