Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

DOCUMENTUL care îi dărâmă toată argumentația ministrului Sănătății

vlad voiculescu

Ministrul Sănătății, Vlad Voiculescu, a fost acuzat că joacă de partea celor cu interese din industria medicamentelor. Lui Vlad Voiculescu i s-au adus acuzaţii extrem de grave în presă. S-a spus că acesta ar avea un unchi cunoscut in tot sistemul sanitar drept „Nic” Voiculescu, cel mai mare „lobbist” al marilor companii din domeniul pharma.

Detalii aici: DEZVĂLUIRI Vlad Voiculescu, un pion în mafia medicamentelor?

Citește și: Cozmin Gușă, teorie neașteptată, după ultimul sondaj politic: se schimbă multe

Citește și: Doliu: Un politician a murit în închisoare, răpus de leucemie

Vlad Voiculescu a respins toate acesta acuzaţii şi a anunţat că va da în judecată acele publicaţii. Titularul de la Sănătate a dezvăluit la Antena 3 adevărata relaţie dintre el şi aşa zisul său unchi.

"Nu-mi dau seama dacă e unchi sau văr. Am verificat şi eu astăzi. Este o rudă de gradul cinci. Este ruda mea. Este un om cu cariera in industria pharma. Are o firma de consultanta, banuiesc ca lucreaza si in industria pharma. Ultima data cand ne-am vazut a fost in octombrie anul trecut intr o vizita inainte de a fi ministru. Astept si eu sa vad de ce sunt acuzat. Nu am habar de ce as putea sa fiu acuzat.  Singurul contact pe care l am avut cu el a fost un schimb de sms-uri strict pe ce a aparut in presa, nimic altceva. ", a anunţat Voiculescu la Antena 3.

Un document care poartă semnătura lui Vlad Voiculescu îi distruge acestuia toată arugmentația. Este vorba despre un ordin de ministru prin care prețurile medicamentelor ar urma să scadă la cel mai scăzut preț în România, prețul de referință fiind piața europeană. Acest ordin a fost amânat e mai mulți miniștri, i s-a dat drumul de către Nicolae Bănicioiu, dar după ce au venit tehnocrații din nou a fost stopat.

Fostul ministru, Patriciu Achimaș a amânat aplicarea Ordinului până în iunie 2016. Odată ce a preluat mandatul, Vlad Voiculescu a prorogat și el acest ordin până la 1 noiembrie 2016, adică cu puțin timp înainte ca mandatul acestui Guvern să se termine.

Citește mai departe AICI

content-image

Sursa FOTO: CanCan

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.