Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Doi bărbaţi bănuiţi de trafic de minori şi proxenetism, care aveau intenţia de a părăsi ţara, reținuți de lucrătorii BCCO

www.burntorangereport.com
arestat, cătușe, reținut

Doi bărbaţi bănuiţi de trafic de minori şi proxenetism, care aveau intenţia de a părăsi ţara, au fost depistaţi în trafic de poliţiştii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate (BCCO) Piteşti, fiind ulterior reţinuţi, potrivit Agerpres.

Potrivit unui comunicat transmis marţi de Inspectoratul de Poliţie Judeţean Argeş, suspecţii au fost prinşi în urmă cu o zi, în timpul unei acţiuni a ofiţerilor de la Serviciul de Combatere a Traficului de Persoane din cadrul BCCO Piteşti, sub coordonarea unui procuror DIICOT.

Citește și: Stelian Tănase îl desființează pe primarul Brașovului, Allen Coliban, după ce a mințit în CV: Este un impostor, pur și simplu – un mare mincinos.

"Din cercetări a reieşit că, din martie 2020 şi până în prezent, cei doi ar fi racolat trei persoane, printre care şi o minoră, pe care le-ar fi determinat să practice prostituţia în folosul lor. În urma acţiunii, din autoturism au fost ridicate 2 telefoane mobile, 6.000 de lei, 400 de euro şi 150 de lire sterline, precum şi înscrisuri", se precizează în comunicat.

Conform sursei citate, cinci persoane au fost conduse la sediul Serviciului Teritorial Piteşti al DIICOT pentru a fi audiate. Ulterior, cei doi suspecţi au fost reţinuţi pe bază de ordonanţă pentru 24 de ore.

Acţiunea a beneficiat de suportul de specialitate al Direcţiei Operaţiuni Speciale din cadrul Poliţiei Române.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.