Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Doi bărbați care ar fi furat 80.000 euro dintr-o casă au fost reţinuţi în urma unor percheziţii în Vrancea

Doi bărbaţi au fost reţinuţi de poliţiştii băcăuani în urma unor percheziţii efectuate în Vrancea, fiind suspectaţi că au furat 80.000 euro din locuinţa unei persoane din comuna Bârsăneşti.

În urma percheziţiilor, poliţiştii au ridicat şi 7.450 lei şi 49.250 euro, dar şi mai multe bunuri achiziţionate de suspecţi din banii sustraşi: un televizor, o maşină de spălat vase, un aragaz, un ceas de mână, scule electrice şi o motocoasă.

"Din cercetări, poliţiştii au stabilit că, în perioada 08 ianuarie - 20 februarie a.c., doi bărbaţi, cu vârsta 51 şi 21 de ani, din oraşul Mărăşeşti, judeţul Vrancea, ar fi pătruns, fără drept, într-un imobil de pe raza comunei Bârsăneşti, de unde ar fi sustras suma de 80.000 euro. În baza probatoriului administrat, faţă de cei doi bărbaţi, bănuiţi de săvârşirea infracţiunii de furt calificat s-a dispus măsura reţinerii pentru o perioadă de 24 de ore", a declarat, joi, într-un comunicat de presă, remis AGERPRES, purtătorul de cuvânt al IPJ Bacău, comisarul Oana Irina Năforniţă.

Activităţile au beneficiat de suportul Brigăzii Operaţiuni Speciale şi Unitatea Teritorială de Analiză a Informaţiilor Bacău.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.