Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Doi bărbaţi din Constanţa s-au ales cu dosar penal, după ce au falsificat declaraţiile pentru justificarea deplasărilor făcute

112 politia politie

Procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanţa instrumentează două dosare penale pentru fals în declaraţii, în cazul unor persoane care au prezentat adeverinţe falsificate pentru a putea să justifice deplasările de la domicilii pe care le făceau, au informat luni reprezentanţii instituţiei.

"La 27.04.2020, la Parchetul de pe lângă Judecătoria Constanţa au fost înregistrate două dosare în care se efectuează cercetări cu privire la infracţiunea de fals în declaraţii, prev. de art. 326 al. 1 Cod penal", se menţionează într-un comunicat de presă transmis de Parchetul de pe lângă Judecătoria Constanţa, potrivit agerpres.ro.

Citește și: Klaus Iohannis anunță noi reguli! Când vor putea ieși din casă persoanele cu vârsta de peste 65 de ani

Conform sursei citate, este vorba despre un bărbat care, pe 21 aprilie, a fost depistat în trafic, în municipiul Constanţa, de lucrători ai Inspectoratului de Poliţie Judeţean, şi pentru a justifica deplasarea în afara domiciliului, a prezentat o adeverinţă falsificată, ce atesta calitatea de angajat în cadrul unei societăţi comerciale, împrejurare necorespunzătoare adevărului.

Pe 24 aprilie, lucrători ai Secţiei 2 Poliţie Rurală Mihail Kogălniceanu au depistat în trafic, pe drumurile publice din comuna Târguşor, un bărbat care, de asemenea, a prezentat o adeverinţă falsificată, ce atesta calitatea de angajat în cadrul unei firme, cu scopul justificării deplasării pe care o făcea.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.