Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Doi bărbați din Hunedoara au fost amendați de polițiști, după ce au postat pe internet o luptă de câini

amenda

Doi bărbaţi au fost amendaţi, fiecare, cu câte 3.000 de lei, de către poliţiştii din Orăştie, după ce unul dintre ei a postat pe o reţea de socializare imagini în care se observă cum un câine dintr-o rasă agresivă l-a atacat pe un altul, a informat vineri Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Hunedoara.

Cei doi au negat că ar fi fost vorba de o luptă de câini, proprietarul animalului afirmând că acesta a ieşit fără voie dintr-o anexă a gospodăriei. Cel de-al doilea suspect susţine că ar fi intervenit pentru a despărţi câinii, după care a postat filmarea pe internet, potrivit agerpres.ro.

Citește și: Gabriela Firea, atrage atenția: ‘Anunțul lui Iohannis a crescut traficul în Capitală’ .

"Poliţiştii s-au deplasat la faţa locului şi au identificat persoana care a realizat filmarea respectivă, un tânăr de 25 de ani din Orăştie. Acesta a declarat că nu este proprietarul câinelui agresiv, care ar aparţine fratelui său, şi că el a intervenit pentru a-i despărţi pe cei doi câini, după ce câinele agresiv ar fi scăpat din spaţiul în care era ţinut", a arătat purtătorul de cuvânt al IPJ Hunedoara, Bogdan Niţu.

În urma cercetărilor, poliţiştii l-au identificat şi pe proprietarul câinelui agresiv, acesta fiind un bărbat în vârstă de 41 de ani, din comuna Turdaş, de lângă Orăştie.

El a declarat poliţiştilor că a cumpărat câinele în luna aprilie a acestui an, că nu deţine acte de provenienţă, carnet de sănătate sau asigurare obligatorie pentru animal.

Citește și: Ciolacu a răbufnit! ‘Proiectul de lege cu Ținutul Secuiesc e scos la iveală când e nevoie de scandal’

"Acesta a mai precizat că ţinea câinele într-o anexă gospodărească, lângă domiciliul său, de unde câinele a ieşit împotriva voinţei proprietarului", a menţionat Niţu.

În acest caz, poliţiştii i-au amendat pe cei doi bărbaţi cu câte 3.000 de lei pentru nu şi-au putut justifica prezenţa în spaţiul public cu ocazia incidentului postat pe internet.

Poliţiştii continuă cercetările în acest caz, urmând ca faţă de proprietarul câinelui agresiv să fie dispuse şi alte măsuri legale.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.