Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Doi bărbaţi din Mehedinţi au fost reţinuţi, în urma unor percheziţii ce vizau delicte silvice

houstonchronicle.com
extradare catuse

Doi bărbaţi au fost reţinuţi marţi şi duşi în arestul IPJ Mehedinţi în urma a 11 percheziţii care au fost efectuate la locuinţele unor persoane bănuite că ar fi comis delicte silvice. "La data de 12 februarie a.c., poliţiştii Secţiei 7 Poliţie Rurală Vînju Mare şi ai Postului de Poliţie Vlădaia au efectuat 11 percheziţii domiciliare în comuna Vlădaia la locuinţele unor persoane bănuite de comiterea mai multor infracţiuni silvice. Din cercetări a reieşit că, în perioada septembrie 2017 - ianuarie 2018, persoanele în cauză ar fi sustras material lemnos din pădurile situate în împrejurimile comunei Vlădaia", se arată într-un comunicat remis marţi, Agerpres, de către IPJ Mehedinţi.

În urma percheziţiilor au fost identificaţi doi bărbaţi, de 35 şi 39 de ani, ambii din comuna Vlădaia, bănuiţi de comiterea mai multor furturi de material lemnos.

Persoanele identificate au fost conduse la sediul poliţiei pentru audieri, ulterior faţă de acestea fiind dispusă măsura reţinerii pentru 24 de ore şi au fost depuse în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Mehedinţi. Pe parcursul zilei de marţi cei doi bărbaţi vor fi prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Vînju Mare cu propunere de luare a măsurilor legale.

De asemenea, în urma percheziţiilor, poliţiştii au indisponibilizat circa 12 metri cub de material lemnos, esenţă salcâm, şi mai multe motofierăstraie.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.