Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Doi bărbaţi din Mureş, reţinuţi pentru furtul sumei de 23.000 lei dintr-un autovehicul

thetimes.co.uk
arestat maini inchisoare catuse

Doi bărbaţi din judeţul Mureş au fost reţinuţi şi urmează să fie prezentaţi instanţei cu propunere de arestare preventive, fiind acuzaţi că au furat, în luna martie, suma de 23.000 lei, din maşina unui bărbat din Corund, informează miercuri Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Harghita, potrivit Agerpres.

Potrivit sursei citate, în data de 14 martie, un bărbat de 60 de ani din Corund a sesizat Poliţia Municipiului Odorheiu Secuiesc că i-a fost sustrasă suma de 23.000 de lei din borseta lăsată pe bancheta din spate a autoutilitarei sale, parcată pe o stradă din Odorheiu Secuiesc.

Poliţiştii au demarat cercetările şi au reuşit identificarea şi reţinerea persoanelor bănuite de comiterea faptei.

Este vorba de doi bărbaţi de 48 şi 53 de ani, din Suseni, respectiv Reghin, judeţul Mureş, bănuiţi că au comis fapta profitând de faptul că şoferul a părăsit autoutilitara nesupravegheată.

În cursul zilei de marţi, 9 mai, după după două percheziţii domiciliare efectuate la locuinţele bărbaţilor, a fost găsit şi ridicat în vederea continuării cercetărilor, un dispozitiv de bruiaj auto, care ar fi fost folosit la comiterea faptei, mai precizează sursa citată.

Poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Odorheiu Secuiesc i-au reţinut pe cei doi bărbaţi, pentru 24 de ore, sub aspectul comiterii infracţiunii de furt calificat, aceştia fiind introduşi în arestul IPJ Harghita.

Miercuri, ei vor fi prezentaţi în faţa Judecătoriei Odorheiu Secuiesc, cu propunerea de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 de zile.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.