Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Doi bărbaţi, reţinuţi pentru înşelăciune - Ar fi indus în eroare o persoană, să achite în contul unei societăţi aproximativ 70.000 de lei

thetimes.co.uk
arestat maini inchisoare catuse

Poliţiştii din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti - Serviciul de Investigare a Criminalităţii Economice - Sector 2, au pus în executare două mandate de aducere, în judeţul Galaţi, pe numele a doi bărbaţi, cercetaţi cu privire la săvârşirea infracţiunii de înşelăciune. Aceştia ar fi indus în eroare persoana vătămată, respectiv să achite în contul unei societăţi aproximativ 70.000 de lei, pentru achiziţia unori panouri ce nu ar fi fost livrate, potrivit Agerpres.

Potrivit Poliţiei Române, din cercetări ar fi reieşit că, în perioada iunie-august 2022, cei doi bărbaţi ar fi indus în eroare persoana vătămată, respectiv să achite în contul unei societăţi aproximativ 70.000 de lei în contextul încheierii unui contract de vânzare, reprezentând achiziţia unori panouri ce nu ar fi fost livrate.
Cei doi bărbaţi au fost reţinuţi, iar în cursul zilei de astăzi urmează să fie prezentaţi instanţei cu propunere corespunzătoare.
Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunii de înşelăciune, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 2. Acţiunea a beneficiat de sprijinul Serviciului Paşapoarte Galaţi.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.