Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Doi copii din Suceava au ajuns intoxicați cu fum la Spital: Camera în care se aflau a fost cuprinsă de flăcări, micuții fiind salvați de vecini

ISU Bucuresti-Ilfov
pompieri incendiu

Doi copii din Salcea au ajuns, marţi, la Unitatea de Primire Urgenţe (UPU) a Spitalului Judeţean Suceava, după ce s-au intoxicat cu fum într-un incendiu, a anunţat purtătorul de cuvânt al ISU Suceava, Alin Găleată, potrivit agerpres.ro.

Citește și: Dacian Cioloș vorbește despre PROTOCOALELE SECRETE: 'Călin Popescu Tăriceanu şi Liviu Dragnea ar trebui să și le asume'

La faţa locului s-au deplasat pompierii militari cu o autospecială de stingere, două ambulanţe SMURD, dar şi un echipaj de la Serviciul de Ambulanţă Judeţean.

Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Suceava, a fost un început de incendiu care s-a manifestat doar în camera în care se aflau copiii, în vârstă de doi ani şi jumătate şi un an şi jumătate.

Focul a fost stins de vecini până la venirea pompierilor iar din interior au fost scoşi cei doi copii.

Copilul mai mare a fost intubat şi stabilizat iar cel mic era în stop cardio-respirator şi a fost resuscitat, după care, împreună cu mama lor, au fost transportaţi la spital.

Cauza probabilă a incendiului a fost amplasarea necorespunzătoare a materialelor combustibile lângă sistemul de încălzire.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.