Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Doi copii s-au înecat într-un iaz din județul Vaslui

sputnik.md
copil inecat

Doi copii în vârstă de 11 ani, din comuna Hoceni, județul Vaslui, au fost găsiți morți, joi dimineața, după ce s-au înecat într-un iaz din satul Barboși. A fost deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă în acest caz (mediafax).

Reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Vaslui au transmis, joi dimineața, că, inițial, mama unuia dintre copii a alerat autoritățile cu privire la dispariția copilului său încă de miercuri seara. Aceasta le-a spus anchetatorilor că cei doi băieți s-au jucat în fața casei toată după-amiaza, dar, spre seară, aceștia au dispărut.

"Miercuri seară, în jurul orei 22.00, am fost sesizați de mama unuia dintre copii cu privire la dispariția acestuia. Colegii mei au început căutările și, la un moment dat, au observat hainele unuia dintre copii pe marginea unui iaz din satul Barboși, comuna Hoceni, din județul Vaslui. Ulterior, au fost chemați reprezentanții ISU Vaslui, care au continuat cercetările în iaz și într-un canal adiacent. Astfel, au fost găsite trupurile copiilor", a declarat Bogdan Gheorghiță, purtătorul de cuvânt al IPJ Vaslui.

Potrivit acestuia, trupurile celor doi copii, în vârstă de 11 ani, au fost găsite joi dimineața, după mai multe ore de căutări și duse la Serviciul de Medicină Legală, pentru necropsie.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.