Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Doi deținuți de la penitenciarele Galați și Rahova s-au infectat cu virusul SARS CoV-2

celula puscarie

Doi deținuți de la penitenciarele Galați și Rahova s-au infectat cu virusul SARS CoV-2. După ce au fost confirmați pozitiv, cei doi au fost transferați la Penitenciarul-Spital București-Jilava, anunță MEDIAFAX.

Reprezentanții Administrației Naționale a Penitenciarelor au anunțat că doi deținuți din Penitenciarele Galați și București-Rahova s-au infectat cu virusul SARS-CoV-2. În prezent, acestora li se administrează tratament medical la Penitenciarul-Spital din Jilava.

Citește și: Fuziune prin absorbție între ALDE și Pro România. Cum se va numi noul partid condus de Victor Ponta și Călin Popescu Tăriceanu .

În ceea ce privește sursele de infectare, deținutul de la Penitenciarul București-Rahova este contact al unui caz de infectare apărut la finalul lunii septembrie. Potențiala sursă de infectare în cazul deținutului de la Penitenciarul Galați o constituie un cadru didactic confirmat pozitiv SARS-CoV-2, cu care unitatea de detenție colaborează.

Conform procedurii, conducerile celor două penitenciare au informat Direcția de Sănătate Publică competente și au implementat măsurile de intervenție stabilite la nivel de sistem precum dezinfectarea spațiilor, intensificarea triajului epidemiologic și a monitorizării medicale.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.