Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Doi fani ai echipei Liverpool au ratat meciul favoritei pentru că au confundat numele localității gazdă: În loc de Genk, suporterii au ajuns în Gent

pariuri1x2.ro
liverpool chelsea salah

Doi fani ai echipei Liverpool nu au putut vedea de pe stadion meciul disputat de echipa favorită contra lui Genk pentru că au confundat orașul belgian cu un altul cu nume asemănător, Gent.

Potrivit hln.be, cei doi și-au dat seama de greșeala comisă cu câteva minute înainte de startul jocului din Liga Campionilor, după ce au plătit 220 de euro, sumă care a inclus biletul de tren de 150 de euro și tichetul de acces în stadion, în valoare de 70 de euro.

În cele din urmă, suporterii au urmărit partida într-un restaurant din Gent, aflat la aproximativ 130 de kilometri de locul de disputare al jocului.

În urma celor întâmplate, clubul Gent a reacționat pe contul de Twitter, invitându-i pe cei doi fani la meciul pe care îl va disputa joi seara, în grupele Europa League, contra celor de la Wolfsburg: "Dacă îi cunoaște cineva pe cei doi sau are date de contact, spuneți-le că sunt invitați la meciul nostru contra lui Wolfsburg, de diseară".

Nu este prima confuzie de acest gen între Genk și Gent. După tragerea la sorți a grupelor Ligii Campionilor, clubul Napoli a transmis pe rețelele de socializare că va evolua împotriva lui Gent, deși era vorba despre Genk.

Liverpool a învins-o pe Genk, scor 4-1, în runda a treia din grupa E a Ligii Campionilor. Echipa lui Jurgen Klopp a punctat prin Alex Oxlade-Chamberlain, de două ori, Sadio Mane şi Mohamed Salah, în timp ce unicul gol al belgienilor a fost reuşit de Stephen Odey.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.