Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Doi foști mari rivali ai Stelei îl compătimesc pe Florin Tănase după accidentare: 'E ghinion'

www.digisport.ro

Fotbalistul adus de la Viitorul s-a accidentat în meciul cu Craiova și le-a dat frisoane roș-albaștrilor după primul control medical. Accidentarea lui Florin Tănase pare a fi una extrem de serioasă. Un verdict provizoriu a fost dat în cazul tânărului mijlocaş stelist: medicul care l-a consultat se teme că fotbalistul ar putea sta departe de gazon jumătate de an.

Acest diagnostic este unul dat la o primă vedere, fără a se efectua teste amănunţite. Marţi, fostul jucător al Viitorului va efectua un RMN, care va arăta cu precizie ce afecţiune are Tănase şi care va fi perioada de convalescenţă.

Citește și: Cristi Borcea a ajuns din nou pe mâna procurorilor DNA: De ce a fost audiat

În măsura în care temerile se vor confirma, Florin ar urma să stea pe tuşă jumătate de an. Ar fi cel mai dificil moment din cariera sa de fotbalist, el având până acum "oasele tari", în ciuda faptului că are un fizic fragil, anunță Digi Sport.

Prezent în studioul emisiunii de pe Digi Sport 1, Florin Bratu, care a stat 16 luni după o accidentare similară, cu menţiunea că prima intervenţie chirurgicală a fost greşită de medici, a vorbit despre posibila situaţie a lui "Tase".

"A călcat greşit, piciorul i-a rămas înfipt în gazon şi s-a petrecut acest moment neplăcut. Aşa m-am accidentat şi eu, nu m-a atins nimeni. E ghinion mare. Probabil e ligamentul încrucişat. Sau meniscul, nu are cum să nu fie afectat meniscul. La astfel de accidentări e absolut necesară operaţia. Din fericire pentru el, e tânăr şi poate reveni", a spus Bratu, la Fotbal Club, completat de Daniel Niculae: "Este o accidentare gravă şi va avea nevoie de susţinerea tuturor".

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.