Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Doi frați de 11 și 13 ani dați dispăruți după ce au plecat de la bunici, în Suceava: Nu este pentru prima dată când copiii dispar de acasă

ebihoreanul.ro
cautari disparut politie

Doi frați de 11 și 13 ani dintr-un sat din județul Suceava sunt căutați de polițiști, după ce bunicii i-au dat dispăruți. Nu este pentru prima dată când cei doi copii pleacă de acasă, anunță MEDIAFAX.

Poliţiștii suceveni îi caută pe Gavriluţă-Strat Cosmin-Florinel de 13 ani și Gavriluţă-Strat Antonio-Codruţ de 11 ani, care au plecat marți de la locuința bunicilor din satul Probota, orașul Dolhasca, unde locuiesc de aproximativ două luni și nu au mai revenit.

Potrivit IPJ Suceava, celor doi copii le place să meargă prin stațiile CFR și să călătorească. La plecările anterioare, ei au fost găsiți atât în localitățile Suceava și Dolhasca, cât și în localități din județul Iași.

Citește și: Dan Barna susținere COVÂRȘITOARE în USR: rămâne președinte al partidului

Gavriluţă-Strat Cosmin-Florinel are o înălţime de aproximativ 1,40 – 1,50 m, constituţie atletică, păr şaten deschis spre blond și ochi albaştri. La momentul plecării era îmbrăcat cu un pulover de culoare neagră și pantaloni de culoare închisă.

Gavriluţă-Strat Antonio-Codruţ are o înălţime aproximativ 1,40 – 1,50 m, constituţie atletică, păr şaten deschis spre blond și ochi albaştri. Când a plecat, era îmbrăcat o geacă de culoare roșie cu dungi albe și pantaloni de culoare închisă.

Cei care au informații despre cei doi copii sunt rugați să sune la 112.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.