Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Doi fraţi, de 9 şi 11 ani, scoşi dintr-un heleşteu unde ar fi căzut în timp ce încercau să îşi recupereze mingea -Ei au fost transportaţi la spital

pompieri smurd inecat

Doi fraţi, în vârstă de 9 şi 11 ani, din judeţul Dolj au fost scoşi, duminică seară, dintr-un heleşteu unde ar fi căzut în timp ce încercau să îşi recupereze mingea cu care se jucau. Echipajele de salvatori le-au făcut celor doi manevre de resuscitare, care continuă la spitalul unde cei doi băieţi au fost transportaţi, potrivit news.ro.

Citeşte şi: Băsescu atacă DNA în pragul primei decizii în dosarul fiicei sale, Ioana - Afirmă că ar fi ţinut dosarele unor judecători în sertar pentru soluţii în altele

"În această seară, poliţişti din cadrul Poliţiei Oraşului Filiaţi au fost sesizaţi cu privire la faptul că doi copii minori s-au înecat într-un lac din extravilanul satului Răcarii de Sus. La faţa locului s-au deplasat poliţiştii, care împreună cu părinţii minorilor au identificat şi scos dintr-un heleşteu ce aparţine unui tânăr de 22 de ani, din Filiaşi, doi minori de 9 şi 11 ani, din localitate", a transmis, duminică seară, Poliţia Judeţeană Dolj.

Heleşteul este amplasat în extravilanul comunei Răcarii de Sus, pe o proprietate privată şi este prevazut cu indicatoare de avertizare.

Acolo au ajuns şi reprezentanţi ai Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Dolj (un echipaj SMURD şi o autospecială de pompieri) şi o autospecială a Serviciului de Ambulanţă Dolj.

Citește și: BREAKING SURSE Proiectul rețelei electrice de la Spitalul Neamț NU A AVUT AVIZE iar inginerul pentru instalațiile de oxigen și aer comprimat e „AMNEZIC”

Echipajele de intervenţie le-au făcut manevre de resuscitare celor doi băieţi, ulterior ei fiind transportaţi la spital, unde resuscitarea continuă, conform protocolului.

Potrivit poliţiştilor, cei doi băieţi sunt fraţi şi s-ar fi jucat cu o minge, aceasta căzând în lac. Unul din ei ar fi încercat să scoată mingea şi ar fi cazut, celălalt ar fi încercat să îl scoată şi a căzut şi el.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.