Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Doi inculpaţi au fost trimişi în judecată, după o tentativă de omor, într-un club din Mamaia

Inquam Photos / Octav Ganea
Inquam arestați traficanti

Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul (PT) Constanţa au dispus trimiterea în judecată, în lipsă, a doi inculpaţi, unul dintre ei pentru tentativă de omor, după ce, în vara acestui an, au atacat o tânără într-un club din staţiunea Mamaia, potrivit Agerpres.

PT Constanţa a informat, luni, că faţă de inculpaţi a fost luată măsura arestului preventiv în lipsă, fiind emise mandate europene de arestare pe numele acestora. 

Victima a fost tăiată cu un cuţit la nivelul bărbiei şi în zona pieptului.

Citește și: Polițiștii din Gorj au emis ordin de protecţie provizoriu împotriva unei femei care şi-a agresat nora

"Probatoriul administrat în cauză a relevat, ca stare de fapt, că inculpatul N. (fost B.) V., în data de 02.08.2019, orele 03.00, a agresat-o pe persoana vătămată Ş.S.I., în timp ce se aflau în clubul Asylum din staţiunea Mamaia, şi, în timpul conflictului, i-a aplicat persoanei vătămate lovituri cu obiect tăietor-înţepător la nivelul bărbiei şi la nivelului pieptului, zonă vitală, iar plăgile tăiate au necesitate îngrijiri medicale şi sutură, leziunile fiind produse prin utilizarea unor obiecte periculoase (cuţit), obiect interzis la deţinere în club. Prin actele de violenţă săvârşite, inculpatul a inspirat un sentiment de teamă în rândul publicului prezent în club. În acelaşi context, inculpatul B.T. i-a aplicat aceleiaşi persoanei vătămate mai multe lovituri cu un cuţit (aflat în teacă) în zona superioară spate", potrivit unui comunicat de presă transmis de procurori. 

Conform sursei citate, N. (fost B.) V. este acuzat de comiterea infracţiunilor de tentativă la omor, tulburarea ordinii şi liniştii publice şi portul sau folosirea fără drept de obiecte periculoase, iar B. T., pentru loviri sau alte violenţe, tulburarea ordinii şi liniştii publice şi portul sau folosirea fără drept de obiecte periculoase.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.