Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Doi membri ai PRO România, cunoscuţi oameni de afaceri, s-au înscris în PSD Piatra-Neamţ

facebook.com
PSD Pro Romania

Doi membri ai PRO România Neamţ, cunoscuţi oameni de afaceri, dar şi mai mulţi membri ai organizaţiei de tineret, s-au înscris în organizaţia PSD Piatra-Neamţ, a anunţat, într-un comunicat de presă, preşedintele organizaţiei municipale social-democrată, Florentina Moise, potrivit Agerpres.

Unul dintre cei doi se află pe lista de candidaţi ai PRO România pentru Consiliul Local Piatra-Neamţ şi Consiliul Judeţean.

"Două motive m-au făcut să aleg această schimbare. Primul este legat de calitatea oamenilor din echipa PSD Piatra-Neamţ şi de felul în care aceasta şi-a structurat programul electoral. Piatra-Neamţ are nevoie de proiecte fezabile, iar candidatura la primărie a domnului Răzvan Cuc este o garanţie a faptului că în PSD se lucrează coerent. Cel de-al doilea motiv este legat de atmosfera iritată şi de lipsa de comunicare generate de un om care vrea să fie primar din partea PRO România. Nu vreau să lovesc în nimeni, am ales pur şi simplu altă echipă", a declarat, în comunicatul de presă, Ciprian Ciuhat.

Citește și: CAB îl LOVEȘTE în plin pe Liviu Dragnea - Încarcerea sa este una perfect legală iar el rămâne în spatele gratiilor

"Am ales alt drum, deşi eram pe un loc bun pe lista candidaţilor PRO România, pentru că sunt, înainte de toate, un om liber. Iar ca om liber te aştepţi, atunci când faci parte dintr-o echipă a unui partid, să poţi comunica liber în interiorul echipei. Acolo unde sunt deficienţe de comunicare, dispare încrederea. Noua echipă a PSD Piatra-Neamţ, cu Florentina Moise şi colegii ei, cu Răzvan Cuc, candidatul la primărie, un om care ştie administraţie, vrea să schimbe în bine oraşul meu. Şi asta vreau şi eu", a spus Alexandru Topor.

Fostul ministru al Transporturilor Răzvan Cuc, candidat din partea PSD pentru funcţia de primar al municipiului Piatra-Neamţ, a salutat venirea celor doi noi colegi.

"Întind mâna tuturor celor care vor să ni se alăture în acest mare proiect de modernizare a municipiului Piatra-Neamţ. Nu vreau să spun nimic despre adversarii politici, nu cred în rivalităţi de ordin personal, cred în competiţie. Iar faptul că proiectele pe care le propunem şi felul nostru de a lucra, aici în organizaţia municipală, sunt de natură să inspire şi pe alţii îmi arată că suntem pe drumul cel bun", a menţionat Răzvan Cuc.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.