Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Doi miniștri români s-au întâlnit cu președintele Chinei

04-lazar-comanescu-agerpres

Lazăr Comănescu, ministrul Afacerilor Externe, și ministrul Economiei Costin Borc au fost primiți joi, 26 noiembrie, la Beijing, de către Xi Jinping, președintele Republicii Populare Chineze, alături de șefii altor 15 delegații guvernamentale europene, în cadrul Summit-ului China-Europa Centrală și de Est desfășurat la Suzhou, în perioada 24-25 noiembrie 2015.

Comănescu a avut o întâlnire și cu Ji Zhiye, președintele Institutelor Chineze de Relații Internaționale Contemporane (CICIR) și cu ceilalți membri ai conducerii CICIR și o întâlnire cu reprezentanți ai Ligii Studenților Români din Străinătate (LSRS), filiala China, anunță MAE printr-un comunicat de presă.

La summit a fost prezent și, Costin Borc, viceprim-ministru si ministru al Economiei. Acesta a avut, împreună cu Lazăr Comănescu o întrevedere bilaterală cu premierul chinez, Li Keqiang, în cadrul căreia gazdei chineze i s-a înmânat o scrisoare din partea lui Dacian Cioloș, informează un comunicat de presă al Ministerului Economiei.

Summit-ului China-Europa Centrală și de Est este la a patra ediție și prima care are loc în China. A treia ediție a avut loc la Belgrad în 2014 în timp ce a doua s-a desfășurat la București în 2012.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.