Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Doi minori cercetaţi după ce au sustras dintr-o casă de vacanţă mobila şi chiar şi uşa de la sobă

facebook.com
politia

Un minor în vârstă de 13 ani şi o minoră de 17 ani din comuna Ghimpaţi, judeţul Giurgiu, sunt cercetaţi penal după ce au pătruns prin efracţie într-o casă de vacanţă din localitate şi au sustras mai multe bunuri, mobila, aerul condiţionat şi chiar uşa de la sobă potrivit Agerpres.

"Poliţiştii Secţiei de Poliţie Rurală Ghimpaţi au fost sesizaţi de către un bărbat de 32 de ani, din comuna Tătărăşti de Jos, judeţul Teleorman, cu privire faptul că, persoane necunoscute au pătruns în locuinţa de vacanţă pe care o deţine în comuna Ghimpaţi, judeţul Giurgiu, de unde au sustras mai multe bunuri. În urma verificărilor efectuate poliţiştii au constatat faptul că în perioada iulie-noiembrie 2019 persoane necunoscute au pătruns prin efracţie în locuinţa bărbatului situată în comuna Ghimpaţi, judeţul Giurgiu, de unde au sustras mai multe bunuri, mobila, aparatul de aer condiţionat, aparate de uz sanitar şi chiar uşa de la sobă', se arată în comunicatul de presă emis miercuri de IPJ Giurgiu.

În urma investigaţiilor au fost identificaţi autorii, un minor de 13 ani şi o minoră de 17 ani, ambii din comuna Ghimpaţi, judeţul Giurgiu, bunurile în cauză fiind ridicate, urmând a fi predate proprietarului.

În cauză sunt efectuate cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.