Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Doi minori din Argeş, reţinuţi într-un dosar de furt cu prejudiciu de 10.000 de lei

houstonchronicle.com
extradare catuse

Doi minori suspectaţi de furturi din locuinţe au fost reţinuţi pentru 24 de ore, într-un dosar cu un prejudiciu de 10.000 de lei, instrumentat de poliţiştii argeşeni sub coordonarea unui procuror de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Costeşti.

Citeşte şi: Fosta eminenţă cenuşie a PSD, ţinută în ŞAH de magistraţi: Decizia Curţii Supreme, după ce DNA a cerut pedeapsa maximă

Potrivit unui comunicat al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Argeş transmis, vineri, AGERPRES, cei doi suspecţi, în vârstă de 17 ani, au fost reţinuţi în urma a 11 percheziţii domiciliare, la care au participat şi luptători ai Serviciului pentru Acţiuni Speciale.

"Din cercetări a reieşit că, în perioada decembrie 2017 - până în prezent, cei în cauză ar fi sustras bunuri din locuinţe situate pe raza de competenţă a Poliţiei Oraşului Costeşti. (...) În urma percheziţiilor, poliţiştii au identificat şi ridicat în vederea continuării cercetărilor mai multe unelte electrice şi aparate electrocasnice, bunuri susceptibile a proveni din infracţiuni", se precizează în comunicatul citat.

Suspecţii au fost reţinuţi pe bază de ordonanţă pentru 24 de ore, urmând să fie prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Costeşti, cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.