Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Doi morți în Japonia, după ce un membru al Forţei de Autoapărare a deschis focul într-un poligon: un militar a fost arestat

huffingtonpost.co.za
catuse

Un membru al Forţei de Autoapărare (SDF) a Japoniei a fost arestat miercuri sub suspiciunea de tentativă de omor după ce a deschis focul într-un poligon de tragere, un incident ce a avut ca rezultat două victime, au informat media locale, citate de Reuters şi DPA.

Autorul în vârstă de 18 ani ar fi rănit trei membri ai personalului cu foc automat, a relatat canalul public NHK, citând ministerul apărării. Victimele au fost transportate la spital şi două au murit din cauza rănilor suferite, a precizat NHK.

Secretarul şef al cabinetului, Hirokazu Matsuno, a declarat că incidentul s-a petrecut în jurul orei 9.00 dimineaţă, la un poligon de tragere al SDF din Hino City, în prefectura Gifu din centrul Japoniei. Un purtător de cuvânt al SDF a precizat că au fost trase opt focuri de armă, potrivit Agerpres.

Printre victime se numără un bărbat în vârstă de în jur de 50 de ani şi doi de 20 de ani, dar nu au existat rapoarte privind victime civile, a declarat NHK.

Nu au existat informaţii despre motivele autorului, potrivit agenţiei de presă Kyodo.

Incidentele armate sunt extrem de rare in Japonia, unde deţinerea de arme este strict reglementată şi oricine doreşte să deţină o armă trebuie să treacă printr-un proces riguros de verificare.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.