Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Doi muncitori de la Complexul Energetic Oltenia, au fost fost răniți după explozia unui panou electric. Victimele sunt aduse la București

www.magnanews.ro
energie electrică

Doi angajați ai Carierei Pinoasa, din cadrul Complexului Energetic Oltenia, au fost fost răniți, sâmbătă, în urma exploziei unui panou electric, victimele, cu arsuri pe mâini şi față fiind transferate la spitale din București, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Gorj, Miruna Prejbeanu, cei doi angajați ar fi suferit arsuri pe față și mâini au fost transportate mai întâi la spitalul din Rovinari, ulterior fiind dispus transferul la București.

"Doi muncitori au fost arși pe mâini și față, după ce un panou electric ar fi explodat. Polițiștii efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal pentru nerespectarea măsurilor de securitate și sănătate în muncă", a declarat, corespondentului MEDIAFAX, Miruna Prejbeanu, purtătorul de cuvânt al IPJ Gorj.

Unul dintre răniți a fost transportat la un spital din Capitală, cu elicopterul SMURD.

"Este vorba despre două victime, de 40, respectiv 48 de ani, doi bărbați arși prin electrocutare. A fost alertată o ambulanță de la substația Rovinari, un echipaj de la Târgu-Jiu și un echipaj SMURD. Ambulanța de la substația Rovinari a ajuns la fața locului și între timp cele două victime au fost transportate la spitalul Rovinari cu mijloace proprii. Victima în vârstă de 40 de ani va fi transportată cu un elicopter SMURD la Floreasca, iar cealaltă cu ambulanță noastră la spitalul de Arși din București", a precizat, pentru MEDIAFAX, Constantin Mitroi, directorul SAJ Gorj.

Reprezentanții Inspectoratului Teritorial de Muncă Gorj au trimis o echipă de inspectori la Cariera Pinoasa pentru a cerceta, alături de polițiști, cauzele producerii incidentului.

"Amândoi lucrau la CEO, electricieni. În jurul orei 09.00 a avut loc un scurtcircuit, de la joasă tensiune la înaltă tensiune. Din primele informații, reparau o stație electrică, unul a plecat cu elicopterul spre București, iar celălalt va merge cu ambulanță în Capitală", a spus George Romanescu, șeful ITM Gorj.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.