Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Doi palestieni, descoperiți în TIR-ul cu pastă de tomate al unui ucrainean, la intrarea în România (FOTO)

politiadefrontiera.ro
camioane vama giurgiu

Doi palestinieni care au încercat să intre în ţară ascunşi într-un camion condus de un cetăţean ucrainean încărcat cu pastă de tomate au fost descoperiţi de poliţiştii de frontieră de la Giurgiu. Ei doreau să ajungă în Germania.

Reprezentanţii Poliţiei de Frontieră au transmis joi, că în Punctul de Trecere a Frontierei Giurgiu, s-a prezentat pentru a intra în ţară un autocamion condus de un cetăţean ucrainean, în vârstă de 41 ani, care transporta pastă de tomate, din Turcia pentru România.

„La controlul de frontieră, poliţiştii au observat cablul asigurator dezlipit, motiv pentru care au procedat la deschiderea semiremorcii, ocazie cu care au depistat două persoane de sex masculin, în vârstă de 19 respectiv 40 de ani. În urma controlului efectuat asupra persoanelor nu au fost descoperite documente care să le ateste identitatea, aceştia declarând că sunt cetăţeni palestinieni. Doreau să ajungă în Germania şi s-au urcat în autocamion pe teritoriul Turciei”, au precizat poliţiştii de frontieră.

Cetăţenii palestinieni au fost preluaţi de reprezentanţii Poliţiei de Frontieră Bulgare în vederea continuării cercetărilor şi dispunerii măsurilor legale ce se impun.

Pentru şoferului autocamionului a fost luată măsura de a nu i se mai permite să intre în România pentru o perioadă de cinci ani.

content-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.