Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Doi palestinieni au fost ucişi după ce au intrat cu maşina în soldaţi israelieni, în Cisiordania

AFP
cisiordania

Trei palestinieni au intrat luni dimineaţa cu o maşină în soldaţi israelieni care îşi opriseră vehiculul pe marginea unei şosele în Cisiordania ocupată, a anunţat armata israeliană, transmite Reuters. Un ofiţer israelian rănit în incident se află în stare critică, a adăugat armata, care mai menţionează că soldaţii au deschis focul asupra palestinienilor potrivit Agerpres.

Potrivit mass-media israeliene, doi dintre palestinieni au fost ucişi. Purtătorul de cuvânt al poliţiei Micky Rosenfeld a declarat de asemenea că doi palestinieni au fost ucişi, a relatat France Presse.

Armata israeliană a afirmat într-un comunicat că doi atacatori au fost "neutralizaţi" şi al treilea a fost uşor rănit în incidentul produs la circa 10 km nord-vest de oraşul palestinian Ramallah.

Comunicatul precizează că vehiculul militarilor a fost lovit intenţionat. Potrivit media, maşina armatei se oprise pentru că avea o defecţiune.

Cisiordania a fost la finele anului 2015 şi în cursul lui 2016 scena unui val de incidente în care palestinieni care de multe ori nu aveau legături cunoscute cu grupări militante au intrat cu maşina în ţinte israeliene, dar ulterior frecvenţa lor a scăzut.

Incidentul survine după ce forţele israeliene au bombardat duminică noaptea un post militar al mişcării Hamas din nordul Fâşiei Gaza, ca răspuns la lansarea mai multor dispozitive explozive în cursul aceleiaşi zile pe teritoriul său.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.