Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Doi pietoni au fost grav răniți în Dâmbovița, după ce au fost acroșați de remorca unui camion și proiectați într-un șanț

accident

Doi pietoni au fost grav răniți în Dâmbovița, după ce au fost acroșați de remorca unui camion și proiectați într-un șanț. În accident a mai fost implicată și o mașină și s-a soldat cu alți trei răniți, anunță MEDIAFAX.

Accidentul s-a produs pe DN-72, în localitatea Dărmănești. Pompierii au intervenit cu o autospecială de stingere cu apă şi spumă și un echipaj de ambulanță SMURD, iar SAJ Dâmbovița a trimis două ambulanțe.

Citește și: Augustin Zegrean: ‘Ar trebui echilibrate lucrurile, dar nu așa. Este o metodă pur bolșevică. Pensiile nu se plătesc din bugetul de stat, ci din bugetul asigurărilor de stat’ .

În urma accidentului s-au înregistrat 5 victime, dintre care două grav rănite. Este vorba despre doi pietoni preluați de echipajele medicale de la SAJ Dâmbovița, și de alte 3 persoane, rănite ușor, asistate de echipajul SMURD.

Cele cinci victime au fost duse la spitalele din Târgoviște și Moreni.

Surse locale spun că remorca unui camion a acroșat pietonii, aceștia fiind proiectați într-un șanț. Apoi, aceeași remorcă a lovit și o mașină.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.