Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Doi polițiști gorjeni s-au ales cu dosar penal. La ce fapte s-au pretat

Politia Romana

Doi agenţi ai Serviciului Rutier din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Gorj sunt cercetaţi penal de procurori pentru săvârşirea infracţiunii de favorizare a făptuitorului, a declarat marţi, pentru Agerpres, purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu-Jiu, Laurenţiu Grecu. 

Potrivit sursei citate, procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu-Jiu au dispus efectuarea în continuare a urmăririi penale în cazul a doi agenţi de poliţie de la Serviciul Rutier Gorj pentru săvârşirea infracţiunii de favorizare a făptuitorului.

Vezi și: SURSE - Primele cifre din sondajul PNL: tehnocratii stau foarte slab. Scorul lui Iohannis

"La data de 23 aprilie, cei doi agenţi au oprit pentru control un autoturism condus de o persoană care avea o îmbibaţie de 2,40 grame la mie alcool în sânge fără a lua măsurile legale, respectiv constatarea unei infracţiuni flagrante în condiţiile în care au aplicat conducătorului auto o sancţiune contravenţională pentru depăşirea limitei de viteză", a spus Laurenţiu Grecu. 

În luna aprilie, cei doi agenţi ai Serviciului Rutier l-au oprit pe un alt coleg poliţist în timp de conducea cu peste 100 km/h, sancţionându-l pentru depăşirea vitezei, însă nu l-au supus şi etilotestului. Şoferul a fost lăsat să plece şi, ulterior, a pierdut controlul volanului, s-a răsturnat cu autoturismul şi a decedat.

Vezi și: Vicepreședintele ANM, DENUNȚAT de un șef din Ministerul Sănătății. Reacția ministrului

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.