Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Doi primari din Vrancea au fost pe Arena Națională la meciul România-Norvegia, ca însoțitori de copii

www.gsp.ro
Arena Națională

Primarii orașelor Focșani și Panciu au asistat la meciul de marți al naționalei de fotbal a României în calitate de însoțitori ai copiilor din comunitățile pe care le conduc. Accesul pe Arena Națională era permis doar copiilor de până la 14 ani, organizați în grupuri de 10, însoțiți de un adult, scrie Mediafax.

Cristi Misăilă, primarul orașului Focșani, și Iulian Nica, primarul orașului Panciu, s-au aflat în tribunele stadionului Arena Națională la meciul România-Norvegia. Asta deși stadionul trebuia să fie gol,
fiind suspendat din cauza unor incidente la meciurile precedente.

Totuși, a fost permis accesul la meci copiilor de până la 14 ani. Aceștia au fost organizați în grupuri de 10 persoane, însoțite de câte un adult. Astfel, cei doi politicieni din Vrancea au putut să fie pe Arena Națională, declarându-se însoțitori de copii, și au asistat pe viu la un meci care cu siguranță s-ar fi jucat cu casa închisă dacă nu exista suspendarea de la UEFA.

Cei doi au postat mesaje și fotografii pe conturile lor de Facebook înainte și în timpul meciului.

Citește și: Dănuţ POP: Cioloș se ascunde și nu îl caută nimeni

„Am pornit spre victorie alături de cei mai inimoși și înflăcărați suporteri focșăneni ai echipei naționale de fotbal a României. Hai România!”, a anunțat primarul Misăilă, la plecarea spre București, cu
grupul de copii.

Primarul Nica s-a fotografiat pe stadion în timpul meciului și a anunțat că „Panciu susține Echipa Națională! Hai România!”.

Cei doi primari nu au putut fi contactați pentru a explica prezența lor pe stadion.

România a impresionat la ultima acțiune din campania de calificare la Campionatul European din 2020, meciul cu Norvegia, încheiat la egalitate, scor 1-1. Având interdicția de a avea suporterii obișnuiți pe stadion, Federația Română de Fotbal a profitat de propunerea UEFA și a adunat aproximativ 30.000 de copii pe Arena Națională. Lucru care i-a luat prin surprindere atât pe norvegieni, cât și pe restul țărilor.

Astfel că, presa din străinătate a scris despre recordul mondial reușit de România.

29.854 de susținători a avut România la meciul cu Norvegia de marți seară, 15 octombrie, dintre care 27.000 au fost copii.

Echipa naţională de Fotbal a României a încheiat la egaliate meciul cu Norvegia, disputat marți, pe Arena Națională, scor 1-1, din grupa F de calificare la EURO 2020. Tricolorii au fost egalaţi în minutul 90+2, ratând şansa de a urca pe locul secund în grupă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.