Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Doi români au fost arestați în mega-jaful de 60 milioane de euro din Londra

O româncă și fiul ei au fost puși sub acuzare pentru conspirație în vederea săvârșirii unui furt de bijuterii în valoare totală de 60 de milioane de euro din locuința londoneză a prezentatoarei de televiziune Tamara Ecclestone, fiica lui Bernie Ecclestone, fostul șef al Formula 1, potrivit The Sun, scrie Mediafax. Locuința Tamarei Ecclestone se află foarte aproape de reședința oficială a prințului William al Marii Britanii, palatul Kensington, și de sediile mai multor ambasade.

Maria Mester, în vârstă de 47 de ani, și fiul ei, Emil-Bogdan Savastru, în vârstă de 29 de ani, care locuiesc în Tower Hamlets, estul Londrei, au fost puși sub acuzare sâmbătă, la o instanță din Westminster.  Mester, care lucrează ca femeie de serviciu, a fost arestată vineri pe Aeroportul Stansted, la sosirea din Italia, iar Savastru a fost reţinut pe Aeroportul Heathrow din Londra.

Poliţia londoneză a mai arestat săptămâna aceasta două persoane suspecte în acest caz, care însă sunt cercetate în stare de libertate.

Mester şi Savastru au rămas în spatele gratiilor şi vor apărea în faţa instanţei pentru a fi judecați pe 28 februarie.

Jaful a avut loc pe 13 decembrie. Tamara Ecclestone, care locuiește în Hyde Park, Londra, cu soțul ei, omul de afaceri Jay Rutland, și fiica lor în vârstă de cinci ani, Sofia, părăsise Marea Britanie, pentru vacanța de Crăciun, cu doar câteva ore înainte de jaf. Hoții ar fi intrat prin grădină și apoi prin dormitor și au furat o colecție prețioasă de bijuterii, printre care și un ceas Cartier primit cadou de nuntă, în valoare de 95.000 de euro.

În vârstă de 35 de ani, Tamara Ecclestone este fiica lui Bernie Ecclestone cu a doua sa soție - din perioada 1985-2009 -, fostul model Slavica Radić.

Vezi si: Bombă cu ceas pe scena politică: dispariția schemei ultra-rapide de împrumuturi pentru primării / FDI ar putea deveni PNDL 3 - surse .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.