Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Doi sirieni au fost 'pescuiți' de polițiștii gălățeni din apele Prutului: Cei doi au încercat să intre în România pe o cameră de tractor

politia de frontiera

Poliţiştii de frontieră au depistat doi cetăţeni din Siria care au încercat să intre ilegal în România, traversând râul Prut pe o cameră de tractor, se arată într-un comunicat transmis sâmbătă de Serviciul Teritorial al Poliţiei de Frontieră Galaţi, potrivit agerpres.ro.

Citeste si Doi dintre copiii lui El Chapo, inculpați în SUA pentru trafic de droguri - Cei doi s-ar ascunde în Mexic

Potrivit sursei citate, poliţiştii Sectorului Poliţiei de Frontieră Folteşti, judeţul Galaţi, au depistat, în baza unei informaţii primite de la o persoană de sprijin, pe direcţia localităţii Ijdileni, la aproximativ 100 metri distanţă de malul râului Prut, doi bărbaţi care nu aveau documente de identitate şi nu vorbeau limba română.

Pentru că nu îşi justificau prezenţa în zonă, bărbaţii au fost conduşi la sediul sectorului în vederea stabilirii identităţii şi efectuării cercetărilor.

În urma verificărilor specifice, poliţiştii de frontieră au stabilit că cele două persoane sunt cetăţeni din Siria, în vârstă de 33 de ani fiecare, şi au trecut râul Prut cu ajutorul unei camere de tractor, cu intenţia de a ajunge în Germania.

Poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de trecere frauduloasă a frontierei de stat a României, persoanele în cauză fiind preluate de Serviciul pentru Imigrări Galaţi, urmând ca la finalizarea cercetărilor să fie dispuse măsurile legale ce se impun.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.