Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Doi sirieni au fost prinși de polițiștii de frontieră din Calafat în timp ce încercau să intre ilegal în țară, ascunși printre termopane

mediafax.ro
control vama politie de frontiera

Doi cetățeni din Siria au fost prinși de polițiștii de frontieră din Calafat în timp ce încercau să intre ilegal în România ascunși într-un microbuz, care transporta termopane.

Potrivit unui comunicat al Poliției de Frontieră, polițiștii au verificat vineri seara un microbuz înmatriculat în Bulgaria la Punctul de Trecere a Frontierei Calafat, județul Dolj. Acesta transporta, conform documentelor de însoţire a mărfii, profile termopan din Bulgaria pentru o societate din Franța, potrivit mediafax.ro.

Citește și: EXCLUSIV Transfer de trupe în Poliția Română! Medicii veterinari devin polițiști

În urma verificărilor, polițiștii au descoperit ascunși în microbuz doi bărbați, care nu deţineau documente de identitate.

Oamenii legii au stabilit că cei doi bărbați sunt cetățeni din Siria, în vârstă de 22, respectiv 29 de ani. Aceștia intenționau să ajungă într-un stat din vestul Europei și, potrivit polițiștilor, șoferul nu avea cunoștință despre prezența lor în interiorul mijlocului de transport.

„Poliţiştii de frontieră au procedat la întreruperea călătoriei persoanelor, iar conform Acordului între Guvernul României și Guvernul Republicii Bulgaria, privind readmisia cetățenilor proprii și a străinilor, cetățenii sirieni, șoferul bulgar și mijlocul de transport au fost preluate de Poliţia de Frontieră Bulgară în vederea continuării cercetărilor şi dispunerii măsurilor legale ce se impun”, se mai arată în comunicat.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.