Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Doi tineri din Giurgiu au fost arestaţi preventiv pentru furt calificat

thetimes.co.uk
arestat maini inchisoare catuse

Doi tineri, de 25 şi 33 de ani, din comuna Găiseni au fost arestaţi preventiv pentru 30 de zile pentru furt calificat, după ce au pătruns, prin spargerea unui geam, în locuinţa unei femei din localitate, de unde au sustras mai multe bunuri în valoare totală de şase mii de euro.

' Poliţiştii din cadrul Postului de Poliţie Găiseni au fost sesizaţi de către o femeie, cu privire la faptul că în locuinţa mătuşii sale se află un geam spart. În baza sesizării, poliţiştii s-au deplasat la faţa locului şi au constatat că cele sesizate se confirmă, iar, din primele cercetări, a rezultat că, în noaptea de 5 spre 6 iulie 2022, persoane necunoscute ar fi sustras mai multe bunuri, fiind produs un prejudiciu de şase mii de Euro. În urma cercetărilor efectuate şi a probatoriului administrat au fost identificaţi doi bărbaţi, cu vârste de 25, respectiv 33 de ani, bănuiţi de săvârşirea infracţiunii de furt calificat', se arată într-un comunicat de presă, emis vineri, de IPJ Giurgiu.

În cauză au fost puse în executare două mandate de percheziţie domiciliară, autorizate de judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Judecătoriei Bolintin-Vale, în urma cărora, la domiciliul uneia dintre persoane au fost descoperite bunurile ce fac obiectul cauzei, potrivit Agerpres.

Faţă de cei doi bărbaţi a fost luată măsura preventivă a reţinerii, pentru 24 de ore, iar astăzi, 8 iulie, instanţa de judecată a dispus măsura arestării preventive, pentru 30 de zile, în ambele situaţii.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.