Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Doi tineri din Focşani au fost reţinuţi după ce au provocat scandal într-o discotecă

houstonchronicle.com
extradare catuse

Doi tineri din municipiul Focşani au fost aduşi la audieri, marţi, şi ulterior reţinuţi pentru 24 de ore, fiind cercetaţi pentru tulburarea ordinii şi liniştii publice, după ce au provocat scandal într-o discotecă, a informat Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Vrancea.

"Poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale - Poliţia Municipiului Focşani au documentat activitatea infracţională a unor persoane bănuite că la data de 12 septembrie, în timp ce se aflau în incinta unei discoteci din mediul rural, dar şi pe domeniul public, pe fondul consumului de alcool, ar fi provocat şi participat la un scandal, agresându-se verbal şi fizic. În baza probatoriului administrat, poliţiştii au continuat cercetările, fiind identificaţi patru bărbaţi din municipiul Focşani, cu vârste cuprinse între 19 şi 29 de ani, bănuiţi de săvârşirea infracţiunii de tulburare a ordinii şi liniştii publice", a precizat IPJ Vrancea.

Potrivit sursei citate, poliţiştii i-au depistat pe doi dintre bănuiţi pe raza municipiului Focşani şi, în baza unor mandate de aducere cu pătrundere în locuinţă, au fost conduşi la sediul Poliţiei Municipiului Focşani, pentru audieri.

Ulterior, faţă de cei doi tineri, în vârstă de 23 şi 26 de ani, poliţiştii au luat măsura reţinerii pentru 24 ore, fiind încarceraţi în Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv al IPJ Vrancea, potrivit Agerpres.

Poliţiştii continuă cercetările pentru documentarea activităţii infracţionale, persoanele reţinute urmând să fie prezentate Parchetului de pe lângă Judecătoria Focşani, cu propuneri legale.

La activităţi au participat luptători din cadrul Serviciului pentru Acţiuni Speciale şi jandarmi de la Inspectoratul Judeţean de Jandarmi Vrancea.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.