Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Doi tineri din Maramureș au fost arestati după ce au fost prinși cu 150 de pastile de MDMA asupta lor

www.radioiasi.ro
droguri

Tribunalul Maramureş a dispus măsuri preventive pentru doi tineri care au fost prinşi cu 150 de pastile de MDMA şi cannabis, aceştia fiind cercetaţi pentru săvârşirea infracţiunilor de trafic de droguri de risc şi mare risc şi introducerea în ţară, fără drept, de droguri, potrivit agerpres.ro.

Citește și: Lovitură pentru Elena Udrea și Alina Bica! Decizia luată de judecătorii din San Jose .

Potrivit unui comunicat remis, miercuri, de Direcţia de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism (DIICOT) - Biroul Teritorial Maramureş, procurorii împreună cu ofiţeri de poliţie judiciară din cadrul Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Maramureş au prins în flagrant delict, pe raza municipiului Baia Mare, pe inculpatul T. E., în vârsta de 19 ani, în timp ce urma să primească un colet, transportat din Spania, prin intermediul unei firme de transport, care conţinea cantitatea de 1,543 kg. de cannabis şi 150 de pastile de MDMA.

"În urma cercetărilor efectuate în cauză s-a constatat faptul că, destinatarul coletului ce conţinea droguri de risc şi de mare risc este inculpatul Z. C. I. care l-a determinat cu intenţie pe inculpatul T. E. ca în schimbul sumei de 100 lei şi promisiunea remiterii cantităţii de 50 grame de cannabis, să se deplaseze la sediul societăţii de transport în vederea ridicării coletului, transportului şi predării acestuia către inculpatul Z. C. I.", menţionează comunicatul.

În cauză, Tribunalul Maramureş a dispus măsura arestării preventive pentru o perioada de 30 de zile a inculpatului Z. C. I şi măsura preventivă a controlului judiciar a inculpatului T. E.

Acţiunea DIICOT - Biroul Teritorial Maramureş a fost efectuată cu sprijinul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Maramureş.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.