Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Doi tineri reţinuţi după ce au agresat un bărbat într-un cazinou din oraşul Târgu Bujor

thetimes.co.uk
arestat maini inchisoare catuse

Doi tineri din judeţul Galaţi au fost reţinuţi de poliţişti, după ce au agresat un alt bărbat într-un cazinou din oraşul Târgu Bujor, informează, vineri, Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Galaţi, potrivit Agerpres.

Potrivit sursei citate, din cercetări s-a stabilit că în cursul nopţii de 17 spre 18 aprilie, în timp ce un bărbat, cu vârsta de 41 de ani, din oraşul Târgu Bujor, se afla în incinta unui cazinou, din localitatea de domiciliu, un bărbat de 29 de ani i-a solicitat să îi împrumute o anumită sumă de bani, însă, întrucât a fost refuzat, l-a agresat fizic lovindu-l cu pumnii şi picioarele.

Ulterior, când persoana agresată a părăsit locaţia respectivă pentru a merge la adresa de domiciliu, a fost urmărit de bărbatul de 29 de ani şi de o cunoştinţă a acestuia, un tânăr cu vârsta de 23 de ani, iar la un moment dat, cel din urmă a pulverizat asupra acestuia conţinutul dintr-un spray iritant lacrimogen, pe motiv că sesizase organele de poliţie.

În urma activităţilor investigative şi administrării materialului probator faţă de cei doi agresori, poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraş Târgu Bujor au luat măsura reţinerii acestora pentru 24 de ore pentru lovire sau alte violenţe şi de tulburarea ordinii şi liniştii publice.

Vineri, cei doi vor fi prezentaţi la Parchetul de pe lângă Judecătoria Târgu Bujor cu propunerea luării unei măsuri preventive.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.