Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Doina Pană spune că Gabriel Sandu vorbea de miniştrii PDL, nu de cei PSD

Vicepreşedintele PSD Doina Pană, fost ministru al Apelor şi Pădurilor în timpul guvernării Ponta, s-a declarat "siderată" de afirmaţiile făcute de fostul ministru PDL Gabriel Sandu, condamnat în dosarul Microsoft, potrivit cărora toţi cei care au deţinut portofolii de miniştri ar fi cotizat la partid din şpăgile primite.

Citește și: Leonardo DiCaprio se ÎNSOARĂ: Ea este aleasa / FOTO

Într-o postare publicată marţi seara pe pagina sa de Facebook, Doina Pană a spus că nu acceptă "să se arunce cu gunoi asupra tuturor celor care au făcut parte din guverne", pentru că "există şi oameni oneşti, foşti miniştri".

Citește și: Bill Gates detonează bomba: Și-a spionat angajații! Ce metode a aplicat

Vicepreşedintele PSD afirmă că astfel de practici nu au existat în partidul său şi că Gabriel Sandu se referă, de fapt, la foşti miniştri PDL.

Vezi şi: Deputatul PMP, Adrian Gurzău, finul Elenei Udrea, poate fi ARESTAT

"Am ascultat, siderată, declaraţia fostului ministru PDL Gabriel Sandu, condamnat în dosarul Microsoft cum că toţi care au deţinut portofolii de miniştri au fost condiţionaţi de cota la partid din şpăgi! O spun răspicat în faţa voastră: se referea la miniştri PDL, în niciun caz la miniştri PSD! Am fost ministru în două guverne Ponta şi nu doar că nu am luat/încurajat şpăgi, dar am luat măsuri concrete să se termine cu hoţia! Sprijinită de premierul Ponta, de vicepremierul Dragnea şi de întreaga conducere a PSD, am ţinut piept mafiilor din Păduri şi am scos prin hotărâre de guvern Radarul Pădurilor, precum şi, după lupte foarte grele, inclusiv cu preşedintele Iohannis - vă amintiţi, noul Cod Silvic", a scris Doina Pană.

Citește și: Fostul BARON de Buzău: 'Am dus personal 425 mii de euro la PNL. Motreanu şi Scutaru i-au luat'

Fostul ministru al Apelor şi Pădurilor a făcut şi dezvăluiri legate de perioada când a făcut parte din guvern, potrivit cărora şi-ar fi asumat "riscuri legate de integritatea fizică".

Citește și: Întâlnire de gradul 0 între Putin şi Erdogan

"Ştiu că sună dramatic, dar e o realitate: mi-am asumat inclusiv riscuri legate chiar de integritatea mea fizică şi cei din apropierea mea, la ora respectivă, pot să confirme acest lucru. Nu accept să se arunce cu noroi asupra tuturor celor care au făcut parte din guverne! Există şi oameni oneşti, foşti miniştri! Vă spune aceasta un fost ministru care a deţinut un portofoliu unde puterea banului era uriaşă la momentul respectiv şi luptele, pentru a nu se schimba nimic, pe măsură", a mai afirmat Doina Pană, citată de agerpres.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.