Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Doliu în familia lui Boris Johnson - Mama premierului britanic a murit

www.gazetadenavodari.ro
doliu, lumânare

Charlotte Johnson Wahl, mama premierului britanic Boris Johnson, a decedat la vârsta de 79 de ani, a relatat cotidianul The Telegraph, transmite marţi Reuters, potrivit Agerpres.

Johnson Wahl, care era pictor profesionist, a murit luni la un spital din Londra, a scris publicaţia, care citează o declaraţie din partea familiei.

În 2019, la congresul anual al Partidului Conservator, Boris Johnson a descris-o pe mama sa drept o ''autoritate superioară'' în cadrul familiei.

''Voi cita autoritatea supremă din familia mea - mama mea - şi apropo, pentru elevii curioşi în legătură cu divizările din familia mea pe subiectul UE, vreau să ştiţi că am păstrat asul în mânecă - mama mea a votat pentru 'ieşire' (a Regatului Unit din UE, n.red.)'', a spus Johnson cu acel prilej.

Potrivit publicaţiei britanice citate, Charlotte Johnson Wahl fusese diagnosticată cu boala Parkinson când avea vârsta de 40 de ani.

''Încerc să pictez în fiecare zi dacă pot, deşi merg mult la spital. Încă reuşesc să pictez, cu toate că mâna mea va face brusc o mişcare care este absolut neintenţionată şi acest lucru aproape mă face să plâng'', declara ea într-un interviu acordat în 2008 pentru The Telegraph.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.