Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Doliu în lumea lăutarilor! Un cunoscut manelist a murit; se căsătorise anul trecut

lumanare doliu

Lumea lăutarilor este în doliu. Interpretul Mariuș Țepeligă a pierdut lupta cu viața, după ce  răpus de o boală nemiloasă. Marius Țepeligă a fost unul dintre cei mai apreciați și îndrăgiți cântăreți de manele din România.

În ultima perioadă, el s-a confruntat cu multiple probleme de sănătate, fiind supus unei intervenții chirurgicale în luna ianuarie a anului 2024. Într-o postare emoționantă pe rețelele de socializare, el și-a exprimat recunoștința pentru sprijinul primit în timpul luptei sale: „Doamne, nu știu care este planul tău cu mine și nici prin câte încercări mă mai treci. Un singur lucru îl știu, în brațele tale nu îmi este frică de nimic. Am ieșit cu bine din operație, vă mulțumesc tuturor pentru rugăciunile făcute”.

Marius Țepeligă se căsătorise anul trecut

 

În aceeași perioadă, soția artistului a emis un apel urgent către comunitatea online, cerând sprijinul oamenilor în donarea de sânge pentru soțul său grav bolnav. Costel Biju, coleg și prieten apropiat al artistului Marius Tepeliga, a lansat și el același apel. Deși familia nu a confirmat oficial diagnosticul, cei apropiați lăutarului au dezvăluit că acesta ar fi luptat împotriva unei forme agresive de cancer.

Marius Tepeliga și soția sa au celebrat căsătoria în anul 2023, în cadrul unei ceremonii impresionante.

La eveniment au participat numeroși artiști cunoscuți, printre care Costel Biju și Viorica de la Clejani. Cu toate acestea, viața a supus cuplul unei încercări grele, deoarece Marius a pierit în urma unei boli cumplite, lăsând în urmă o soție și doi copii.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.