Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Doliu la Koprivnica - Antrenorul Iuliei Dumanska, o legendă a handbalului mondial, a murit la scurt timp după ultimul meci

doliu lumanare

Doliu la Koprivnica. La puține momente de la finalul derbyului campionatului croat, Podravka-Lokomotiva Zagreb 32-29, antrenorul echipei gazdă, fostul mare jucător Zlatko Saracevic a decedat. Era în drum spre casă, în mașină, cu antrenorul cu portarii, când i s-a făcut rău. A fost dus imediat la spital, doctorii au încercat 40 de minute să-l resusciteze, dar nu s-a mai putut face nimic! Ar fi împlinit pe 5 iulie 60 de ani, notează gsp.ro.

Iulia Dumanska, portarul „naționalei” României, joacă la Podravka. În meciul de duminică, a avut 11 intervenții salvatoare. Pe rețelele de socializare, Iulia a postat un mesaj: „Domn profesor, cele două mingi pe care mi-ați cerut să le apăr, ieri la meci, nu credeam că vor fi ultimele... Vă mulțumesc pentru tot, a fost o onoare să lucrez cu dumneavoastră. Odihniți-vă în pace!”.

Iulia Dumanska a vorbit și cu Gazeta Sporturilor. ”Suntem în stare de șoc. Nu pot să cred că Profu' nu mai este! Duminică seara după meci a venit la noi și ne-a spus: ”, a povestit Iulia. ”Când căpitanul de echipă a scris pe grup că a murit, mi-a venit rău. Am început să plâng. E incredibil, nu vreau să cred”.  ”Meciul cu Lokomotiva a fost unul greu, dar nu s-a consumat mai mult decât de obicei. Oricum Zlatko era genul de antrenor care trăia foarte mult pe interior”, completează Iulia.

Podravka trebuia să joace miercuri în Cupa Croației, dar meciul a fost amânat. Zlatko Saracevici va fi condus pe ultimul drum.

Cotidianul francez L'Equipe a scris: „A fost un jucător legendar înainte de a deveni un antrenor recunoscut. Saračević și-a petrecut șapte ani din carieră în Franța, unde a fost și golgheterul Ligii”. „Azi și-a condus echipa într-un alt meci important pe care fetele l-au câștigat pentru antrenorul lor care a crezut în ele la nesfârșit. El le-a urmat fiecare pas și, timp de aproape trei ani, au trecut prin toate durerile și bucuriile împreună. A fost ultima îmbrățișare cu echipa pe care a adorat-o și cu care a obținut rezultate grozave”, a scris și RK Podravka pe site-ul ei.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.