Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dolly Parton a dedicat gala Academy of Country Music Awards poporului ucrainean

wikipedia.org
dolly parton

Cântăreaţa Dolly Parton a dedicat luni gala Academy of Country Music Awards poporului ucrainean în cadrul unei ceremonii care a recompensat-o pe cantautoarea Miranda Lambert cu cel mai râvnit trofeu al serii, ''Entertainer of the Year'', informează Reuters.

Îmbrăcată într-o salopetă decorată cu oglinzi, Parton a rostit un omagiu dedicat Ucrainei în deschiderea ceremoniei anuale de premiere a muzicii country găzduită de Allegiant Stadium din Las Vegas. Gala a fost transmisă pentru prima dată în direct prin streaming pe platforma Prime Video, potrivit Agerpres.

''Vreau să le transmit dragostea şi speranţa noastră fraţilor şi surorilor noastre din Ucraina. Cel mai bine ar fi să le dedicăm pur şi simplu întregul spectacol şi să ne rugăm pentru pace'', a spus vedeta muzicii country, în vârstă de 76 de ani, în aplauzele puternice ale spectatorilor.

Brad Tursi, membru al formaţiei Old Dominion, premiată la categoria cea mai bună trupă a anului i-a mulţumit lui Parton pentru implicare, adăugând că este un sentiment ciudat să celebrezi ''în timp ce oamenii se luptă pentru vieţile lor''.

Un număr de 1,7 milioane de persoane şi-au părăsit ţara în urma invaziei ruse în Ucraina, evenimente care au dat naştere unor temeri privind izbucnirea unui conflict mai amplu.

Miranda Lambert a fost recompensată cu cel mai important trofeu al serii, ''Entertainer of the Year'', după ce albumul ei ''The Marfa Tapes'', lansat anul trecut în colaborare cu cantautorii Jon Randall şi Jack Ingram, a întrunit aprecierile criticilor de specialitate.

Lambert a acceptat premiul într-o intervenţie live prin streaming de la Londra, unde are programate concerte săptămâna aceasta.

Pe lista câştigătorilor s-au mai numărat Morgan Wallen, premiat la categoria cel mai bun album graţie materialului discografic ''Dangerous'', iar Jason Aldean şi Carrie Underwood pentru melodia anului, cu hitul ''If I Didn't Love You''.

Chris Stapleton a fost desemnat artistul anului, iar Carly Pearce, artista anului.

Kelly Clarkson a interpretat o versiune emoţionantă a piesei ''I Will Always Love You'', în semn de omagiu dedicat lui Parton, care a fost gazda ceremoniei alături de Jimmy Allen şi Gabby Barrett.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.