Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dominic Fritz: Am semnat contractul de finanţare prin PNRR pentru 30 de autobuze electrice, 33 de troleibuze cu motor electric şi 17 tramvaie

Express de Banat
Dominic Fritz

Primarul municipiului Timişoara, Dominic Fritz, a anunţat că a semnat contractul de finanţare prin PNRR pentru achiziţia a 30 de autobuze electrice, 33 de troleibuze cu motor electric şi 17 tramvaie. Proiectul are o valoare de 75 milioane de euro, potrivit news.ro.

„Înnoirea radicală a flotei de transport în comun este în linie dreaptă. Acum câteva zile, am semnat contractul de finanţare prin PNRR pentru 30 de autobuze electrice, 33 de troleibuze cu motor electric şi 17 tramvaie”, a anunţat Fritz, miercuri, pe Facebook.

Proiectul are o valoare de 75 de milioane de euro, potrivit edilului.

„Sunt 75 milioane de euro bani europeni pentru ca timişorenii să călătorească cu un transport în comun la standarde europene.  E un semnal care îmi dă încredere că suntem pe drumul cel bun şi e un semnal că mişcăm Timişoara. Pe finanţările existente avem deja 15 din 23 de tramvaie noi sosite şi puse în circulaţie - după un proces lung de omologare şi testare. Au sosit pentru testare 4 din cele 44 de autobuze electrice noi, pe care le punem pe traseu în următoarele săptămâni. Avem finanţare completă să înlocuim întreaga flotă de 150 autobuze, firobuze şi tramvaie”, a mai scris Fritz.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.