Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dominic Fritz anunță PREMIERĂ la Timișoara: primarul lasă bebelușii FĂRĂ PILE

Facebook.com/Dominicprimar
dominic fritz

Primarul orașului Timișoara, Dominic Fritz, anunță lansarea unui serviciu on-line pentru înscrierea la creșă. Va fi fără cozi și fără pile, promite edilul șef.

Înscrierile la creșă vor începe pe 10 iunie și se vor face doar on-line pe noul portal al Serviciului Public de Creșe din Timișoara. Primarul Dominic Fritz promite că va fi o procedură transparentă, fără pile și fără cozi.

„Anul acesta, înscrierea la creșă este fără cozi cu dosarul în mână și fără pile, pe baza unor criterii clare de departajare. Solicitarea se face exclusiv online, completând un formular simplu, care va fi disponibil pe site-ul beta.primariatm.ro/crese în perioada 10-23 iunie. Împreună cu serviciul de specialitate, unde am schimbat conducerea imediat ce am preluat mandatul, am regândit întreaga procedură de înscriere la creșă, astfel încât să fie mai simplă, respectuoasă față de timpul și nevoile voastre și transparentă”, a anunțat Dominic Fritz pe Facebook.

În primă etapă a înscrierilor vor fi disponible 268 de locuri în cele 12 creșe publice din orașul Timișoara. Totuși, și dacă regulile naționale anti-pandemie se vor schimba, capacitatea va crește până la 400 de locuri.

În paralel, Primăria construiește trei creșe noi și au fost depuse actele pentru finanțarea construcției a încă două cu fonduri de la Ministerul Dezvoltării Regionale.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.