Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dominic Thiem - Danil Medvedev, a doua semifinală la US Open

www.agerpres.ro
Dominic Thiem

Austriacul Dominic Thiem, locul 3 ATP şi cap de serie numărul 2, l-a învins, miercuri, cu scorul de 6-1, 6-2, 6-4, pe Alex de Minaur (Australia), locul 28 ATP şi cap de serie numărul 21, calificându-se în semifinalele US Open, potrivit news.ro.

Thiem, 27 de ani, s-a impus după un meci care a durat două ore şi patru minute şi va juca pentru a şasea oară în penultimul act la un grand slam. El a fost finalist la Australian Open, anul acesta, şi la Roland Garros, în 2018 şi 2019. El a mai atins faza semifinalelor la French Open, în 2016 şi 2017.

Citește și: DOCUMENTE EXPLOZIVE - Apa pretins potabilă de la fântânile publice din Sectorul 2 NU ESTE POTABILĂ! Conține microbacterii peste limita legală, inclusiv E-Coli

Adversarul său din penultimul act va fi rusul Danil Medvedev, locul 5 ATP şi cap de serie numărul 3, care l-a învins pe compatriotul său Andrei Rublev (Rusia), locul 14 ATP şi cap de serie numărul 10, cu scorul de 7-6 (6), 6-3, 7-6 (5), într-o partidă de două ore şi 27 de minute.

Medvedev, 24 de ani, este pentru a doua oară consecutiv în semifinalele US Open, după ce anul trecut a jucat finala, pierdută în faţa spaniolului Rafael Nadal.

În cealaltă semifinală se vor întâlni germanul Alexander Zverev, locul 7 ATP şi cap de serie numărul 5, şi spaniolul Pablo Carreno Busta, locul 27 ATP şi cap de serie numărul 20.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.