Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Donald Trump a promis marţi 'cel mai bun' program de ajutor economic posibil după alegerile prezidenţiale din 3 noiembrie

Agerpres - Reuters
Donald Trump

Preşedintele SUA Donald Trump a promis marţi ''cel mai bun'' program de ajutor economic posibil după alegerile prezidenţiale din 3 noiembrie, acuzându-l pe responsabilul democraţilor din Camera Reprezentanţilor că nu a negociat cu bună credinţă, relatează AFP, potrivit Agerpres.

''După alegeri, vom obţine cel mai bun plan de relansare pe care l-aţi văzut vreodată, deoarece cred că vom lua Camera înapoi'' de la democraţi, a spus preşedintele republican.

Citește și: ‘Dle Arafat, cu ajutorul dvs și al bunului Dumnezeu, să avem cât mai multe victime’ – Florin Roman a comis-o rău de tot

''Nancy Pelosi vrea doar să salveze oraşele şi statele democratice slab gestionate şi marcate de criminalitate'', a adăugat el, acuzând-o că nu vrea să ''ajute oamenii''.

Liderul de la Casa Albă, care candidează pentru un al doilea mandat, a subliniat că discuţiile vor continua pentru că doreşte ca populaţia să beneficieze de acest plan de relansare.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.