Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Donald Trump a stârnit RUMOARE cu ultimele declarații: Ce a spus liderul de la Casa Albă, după ce a anunțat că s-a întâlnit cu Kim Jong Un

foxnews.com
trump

Preşedintele Statelor Unite, Donald Trump, a declarat marţi că între Statele Unite şi Coreea de Nord au avut deja contacte directe la nivel foarte ridicat, informau marţi agenţiile de presă internaţionale; dar nu chiar la cel mai înalt, a precizat liderul de la Casa Albă după câteva ore.

"Am avut discuţii directe la cele mai înalte niveluri - la niveluri extrem de înalte - cu Coreea de Nord", a spus Trump la şedinţa foto de la începutul vizitei premierului japonez Shinzo Abe la Mar-a-Lago, în Florida. La sfârşitul întrevederii, întrebat dacă a discutat personal cu liderul nord-coreean Kim Jong Un, Trump a spus: "Hai să o lăsăm nu chiar la cel mai înalt nivel", citează Reuters.

Citește și: Doliu în SUA: A murit fosta Primă Doamnă a Americii

Aceeaşi agenţie preia şi o informaţie din Washington Post potrivit căreia cu Kim s-a întâlnit, în urmă cu câteva săptămâni, Mike Pompeo, încă director al CIA, nominalizat ca secretar de stat al SUA, anunță Agerpres.

Trump a mai surprins marţi şi cu afirmaţiile că summitul istoric americano-nord coreean ar putea să nu mai aibă loc sau să fie amânat de la sfârşitul lui mai - când se ştia că ar trebui să aibă loc - până la începutul lui iunie. De altfel, chiar el le-a spus ziariştilor, imediat după prima declaraţie despre dialogul direct: "Până la urmă, contează rezultatul final, nu faptul că ne gândim să ne întâlnim sau că ne întâlnim".

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.