Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Donald Trump ar putea să se fi reinfectat: Șeful său de cabinet, un coronasceptic, cu care a stat duminică, luni şi marţi, are COVID-19

https://www.politico.com/
Mark Meadows

Şeful de cabinet al preşedintelui Donald Trump, Mark Meadows, a fost diagnosticat cu COVID-19, transmite CNN, care citează doi oficiali. Acesta s-a aflat în preajma preşedintelui duminică, luni şi marţi.

Meadows, în vârstă de 61 de ani, a anunţat după alegerile de marţi că a contractat COVID, dar nu este clar cand a fost testat pozitiv pentru prima dată, potrivit surselor citate, scrie news.ro.

Citește și: Atac de ultimă oră al lui Gheorghe Piperea: Justiția nu poate dispune suspendarea gravelor restricții de drepturi impuse de Aradat, pe motiv de epidemie

Anterior, el a părut sceptic în legătură cu măsurile de prevenire a răspândirii noului şi nu a fost văzut prea des purtând mască.

El a călătorit împreună cu preşedintele Trump la bordul Air Force One la acţiunile de final de campanie, duminică şi luni, l-a însoţit pe preşedinte marţi în vizita la sedii de campanie şi a participat la o petrecere la Casa Albă în noaptea alegerilor, ocazie cu care a fost în contact apropiat cu membri ai familiei preşedintelui. El nu a fost văzut purtând mască în niciuna dintre aceste ocazii.

Citește și: Traian Băsescu: ‘Oamenii nu înțeleg, specialiștii nu le explică, nici guvernul. Nu e suficient să ai masca pe gură, poate doar să te protejezi pe tine’ .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.