Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Donald Trump, atac dur la adresa lui secretarului justiţiei, Jeff Sessions: 'Procedură ruşinoasă'

Donald Trump discurs

Preşedintele american Donald Trump l-a atacat din nou, miercuri, pe secretarul său al Justiţiei Jeff Sessions, catalogând ”ruşinoasă” procedura pentru care a optat în vederea anchetării unor eventuale abuzuri în domeniul supravegherii, scrie AFP. ”De ce cere Jeff Sessions inspectorului general să ancheteze cu privire la posibile abuzuri legate de Fisa?”, s-a întrebat Trump pe Twitter, referindu-se la Foreign Intelligence Surveillance Act (FISA), care reglementează condiţiile în care este plasată sub supraveghere o persoană.

”Asta va fi fără sfârşit, (el) nu are puterea să angajeze proceduri şi a întârziat cu privire la Comey”, îşi exprimă dezamăgirea locatarul Casei Albe, care împarte cu regularitate şi în mod public bile albe şi bile negre membrilor administraţiei sale. ”Inspectorul general nu a fost numit de Obama? De ce nu a folosit jurişti de la Departamentul Justiţiei? RUŞINOS!”.

Fostul senator din Alabama, foarte conservatorul Jeff Sessions, care a fost un neobosit susţinător al lui Donald Trump în timpul campaniei prezidenţiale, este vizat cu regularitate de critici usturătoare de către şeful statului. Preşedintele îi reproşează lui Jeff Sessions mai ales faptul că s-a recuzat în ancheta cu privire la amestecul rus în alegerile prezidenţiale din 2016, privându-l astfel de un aliat într-un dosar care îi afectează dur preşedinţia. Sessions i-a răspuns preşedintelui că va continua să-şi exercite funcţia ”cu integritate şi onoare”, scrie The Hill, conform news.ro.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.