Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Donald Trump confirmă prezența la Tribunal: 'America nu trebuia să fie în acest fel!' / zi de foc pentru fostul președinte american

smartradio.ro
Donald Trump

Fostul președinte Donald Trump a confirmat că va părăsi luni stațiunea sa din Florida pentru a se deplasa la New York, unde o să fie prezent marți în fața instanței în urma inculpării sale.

"Voi părăsi Mar-a-Lago luni la ora 12.00, îndreptându-mă spre Trump Tower din New York", a scris Trump pe site-ul Truth Social. "Marți dimineață voi merge, credeți sau nu, la Tribunal. America nu trebuia să fie în acest fel!".

Într-o postare anterioară pe Truth Social, Trump s-a luat de procurorul districtual din Manhattan, Alvin Bragg, care a urmărit punerea sub acuzare în urma unei anchete care a durat ani de zile. "Procurorul corupt nu are niciun caz. Ceea ce are este un loc de desfășurare a procesului în care este IMPOSIBIL pentru mine să am parte de un proces echitabil (trebuie schimbat!)", a scris Trump. "Și un judecător care îl urăște pe Trump, selectat manual de procurorul susținut de Soros (trebuie schimbat!). De asemenea, are Departamentul de Justiție care lucrează în biroul procurorului - Fără precedent!".

Ce spune avocatul lui Trump

Avocatul lui Trump, Joe Tacopina, a declarat duminică pentru Dana Bash, prezentatoarea CNN, că se așteaptă să facă o declarație de respingere a oricăror acuzații. La CNN, Tacopina a mai spus că votul marelui juriu de a-l pune sub acuzare pe Trump este un semn că "statul de drept în Statele Unite a murit".

Ce acuză starul de filme pentru adulţi Stormy Daniels

Punerea sub acuzare de către un mare juriu a fostului preşedinte american Donald Trump este o "răzbunare dulce-amăruie", este "monumentală" şi "epică", a declarat într-un interviu pentru ziarul britanic "The Times" starul de filme pentru adulţi Stormy Daniels, aflată în centrul scandalului „bani contra tăcere”. Deşi se declară "mândră", ea spune că se teme pentru siguranţa ei şi că oricare ar fi epilogul acestei saga judiciare, crede că "vor exista morţi şi răniţi”.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.