Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Donald Trump lansează un nou ATAC: Pe cine a luat la ȚINTĂ

Donald Trump nebun

Costurile implicate de programul de dotare a armatei cu avionul de luptă F-35 produs de Lockheed Martin sunt 'scăpate de sub control', a afirmat luni preşedintele ales al SUA, Donald Trump, angajându-se să economisească miliarde de dolari din achiziţii militare după ce îşi va prelua mandatul, la 20 ianuarie, transmit Reuters şi AFP.

'Programul F-35 şi costul său sunt scăpate de sub control. Miliarde de dolari pot şi vor fi economisite din achiziţii militare (şi altele) după 20 ianuarie', a scris Trump pe contul său de Twitter, relatează agerpres.ro.

Citește și: SCANDAL SEXUAL la Universitatea de Medicină: Un profesor s-a DEZBRĂCAT în fața studenților! Reacția ȘOCANTĂ a studentelor / VIDEO

Cu o săptămână înainte de victoria lui Trump în alegerile de pe 8 noiembrie, Departamentul Apărării al SUA şi compania Lockheed Martin au finalizat, la capătul a 14 luni, negocierile la cel de-al nouălea contract pentru avionul de luptă F-35. Conform Pentagonului, valoarea contractului depăşeşte 6,1 miliarde de dolari.

Donald Trump a promis în campanie că va elimina risipa din cheltuielile guvernului federal.

Citește și: De ce GEM femeile când fac SEX? Nu are legătură cu plăcere

Săptămâna trecută, ţinta sa a fost compania Boeing, pentru costurile 'scăpate de sub control' pentru noua flotilă Air Force One. 'Anulaţi comanda!, a scris pe Twitter preşedintele ales.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.